Aankomend stuk

Aankomend stuk

Elk jaar in november brengt het Wijchens Amateur Toneel een toneelstuk op de planken. Onze leescommissie heeft zich weer door vele boekjes geworsteld om een stuk uit te kiezen wat geschikt is voor onze vereniging en spelers. Het is wederom een ontzettend vermakelijk stuk dat ook een serieuze onderlaag niet schuwt. De keuze voor 2018 is gevallen op ‘Gebroken IJs’.

 

Gebroken ijs is een komedie die is geschreven door Haye van der Heyden en wordt bij het WAT geregisseerd door Sigrid van Gelder.

Gebroken ijs speelt zich af op het dek van de “Maria Stuart”. Een luxueus cruiseschip met voornamelijk alleenstaande bejaarde passagiers. Ieder heeft zo zijn eigen beweegredenen om onderdeel te zijn van dit comfortabele ‘drijvende bejaardentehuis’. De gulle lach stijgt regelmatig omhoog en als het ijs eenmaal gebroken is ligt de romantiek op de loer. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen, maar achter de façade van het ‘dolce far niente’ verschuilt zich ook de tijdgeest die het ouder worden niet altijd even soepel laat verlopen. “Gebroken ijs” is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.

 

Datum:    Zaterdag 3 november 20.00 & Zondag 4 november 14.00 en 20.00
Theater:  ‘t Mozaïek te Wijchen
Kaarten:  € 7,50 (waarvan €1,- naar goed doel)
Auteur:    Haye van der Heyden
Regie:       Sigrid van Gelder
Genre:      Komedie

 

Reserveer nu uw entreekaarten via wat.kaarten@gmail.com of bel naar 06-10093345.

De entreekaarten zijn ook te koop bij sigarenmagazijn Hendriks, Markt 24 te Wijchen.