WAT Donateurs & Sponsors

WAT Donateurs & Sponsors

Het eerste weekend van november spelen wij 3x onze grote voorstelling in ’t Mozaïek te Wijchen. Hier wordt het hele jaar lang door iedereen hard aan gewerkt. Naast het wekelijks repeteren, worden zaken als het secretariaat, drukwerk,  Social Media, Try Outs, ledenwerving, reclame, kleding, rekwisieten enz. door de leden zelf in hun vrije tijd geregeld. Twee andere onmisbare en zeer belangrijke onderdelen van een mooie voorstelling zijn het decor en het licht en geluid. Ook hier wordt een heel jaar lang door onze decorbouwers en licht- en geluidsman hard aan gewerkt.

Waar doet u het voor?

Er zijn veel kosten mee gemoeid om een voorstelling neer te kunnen zetten. Naast de voor de hand liggende kosten voor bijv. kleding en rekwisieten zijn er ook kosten voor zaalhuur, opslagruimte, repetitielokaal, decormaterialen, drukwerk etc. Deze kosten worden in eerste instantie (gedeeltelijk) betaald door de contributie van de leden. Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, onze uitgaven zo laag mogelijk te houden. Zo staat het WAT bekend om haar decors die ieder jaar weer geweldig zijn. Veel daarvan wordt in natura gesponsord, maar alleen daarmee redden we het niet. Er zal bijvoorbeeld zo af en toe ook apparatuur vervangen moeten worden.

Zoals u begrijpt kunnen wij als vereniging niet alle kosten dekken en is alle hulp welkom. Wij zouden het dan ook bijzonder op prijs stellen wanneer u ons financieel zou willen ondersteunen door donateur of sponsor te worden. En daar krijgt u natuurlijk ook iets voor terug! Een donateur en sponsor zijn voor ons heel belangrijk en die zien we ook als een VIP-gast.

Donateurschap

Bent u een van de mensen die ons een warm hart toedraagt en graag naar onze voorstellingen komt? Dan nodigen wij u uit om donateur te worden. Voor slechts € 20,- per jaar ontvangt u één gratis toegangsbewijs inclusief een verrassende VIP-behandeling! Hiermee heeft u niet alleen een mooie avond uit met vrienden of familie, maar u helpt ook een stukje cultuur in Wijchen in stand te houden. Wilt u meer informatie hierover neem dan gerust contact met ons op.

Sponsoring

Bent u eigenaar van een bedrijf of organisatie die Wijchens cultuur een warm hart toedraagt nodigen wij u uit om ons te sponsoren. U heeft de keuze uit 4 verschillende pakketten, variërend in bijdrage van EUR 50,- tot EUR 175,-. En u mag natuurlijk ook in natura sponsoren!

Afhankelijk van het pakket, krijgt u één of twee gratis toegangsbewijzen inclusief VIP-behandeling en maken wij reclame voor uw bedrijf op onze website, Facebookpagina en vóór aanvang van de voorstelling. Ook zullen wij een link naar uw eigen website plaatsen.

Zo helpt u niet u niet alleen ons, maar heeft u met uw bedrijf, familie of vrienden een mooie avond uit.

Mocht u ons willen steunen en bent u geïnteresseerd in één van de pakketten, dan kunt u contact met ons opnemen via financieel.wat@gmail.com.