WAT nog meer

WAT nog meer

Het Wijchens Amateur Toneel houdt zich niet alleen bezig met de grote uitvoering in november. Naast deze productie hebben we nog enkele nevenactiviteiten waar we ons op richten en waar we met veel plezier aan werken. Zo doen wij aan figuratie, Sinterklaasactiviteiten en kunt u bij ons terecht voor het inhuren van spelers of techniek.

2019 Preview avond Theater ‘t Mozaïek

Figuratie en verhuur techniek

Heeft u een bedrijfsfeest, een opening of ander evenement en u zoekt aankleding in de zin van figuratie dan bent u bij het Wijchens Amateur Toneel aan het juiste adres. Het is voor ons een uitdaging om samen met u er een geslaagd feest van te maken. We kunnen typetjes neerzetten of daadwerkelijk een toneelstuk opvoeren wat aansluit bij uw feest of evenement. Ook voor techniek zoals licht en geluid kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Twee van onze leden hebben augustus 2019 geacteerd bij het naspelen van een ware Romeinse bruiloft.

Sinterklaas

Als ons jaarlijks stuk voorbij is kunnen wij niet wachten tot Sinterklaas in het land is. Niets is mooier dan een vrolijk kindergezicht en daarom hebben wij contact met de mail Piet van Sinterklaas en kunnen wij regelen dat de Sint en zijn pieten bij u thuiskomen. Sinterklaas rijdt dan niet stilletjes uw huisje voorbij en zal dan voorlezen uit het grote boek. Natuurlijk wordt er ook gezongen, gedanst en wordt er druk gezocht naar de cadeaus die toch ergens moeten liggen. Dit alles gaat in goed overleg met de organisator van het gezin.

Sinterklaas en zijn pieten komen niet alleen bij u thuis, maar kunnen ook op uw werk een bezoek brengen. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met sinterklaas.wat@gmail.com