Tickets voor onze nieuwe voorstelling zijn te koop!

Tickets voor onze nieuwe voorstelling zijn te koop!

Tickets voor de voorstellingen van het blijspel “Dating”  zijn vanaf nu te koop via de website van ‘t Mozaiek in Wijchen.

De volgende data en tijden zijn beschikbaar:

Zaterdag 4 november 2023 om 20:00 uur
Zondag 5 november 2023 om 14:00 uur
Zondag 5 november 2023 om 20:00 uur

De kaarten zijn € 13,50 per stuk  incl. een pauzedrankje!

De voorstellingen op de zaterdagavond en zondagmiddag zijn altijd snel uitverkocht, dus wees er snel bij! De voorstelling op de zondagavond is traditiegetrouw iets rustiger en dus een fijn moment om te komen kijken. De sfeer van de laatste show is ook erg leuk om eens mee te maken!

Wij hopen om te kunnen optreden voor volle zalen, dus bestel snel je kaarten!

Bestel Tickets!


Komische situaties in een lachwekkend blijspel (geschreven door Ruud van Ling)!

“Els, weduwe, is het alleen zijn zat en gaat op zoek naar een nieuwe partner. Dochter Conny vreest dat mannen alleen uit zijn op het kapitaal van moeder, wat eens haar erfdeel wordt.  Buurvrouw Belinda is enthousiast bezig met daten en trekt Els over de streep. Schoonzus Nathalie is verwikkeld in een scheiding met Maarten, die aan het ‘daten’ is met ene Bella. Yorna heeft een nieuwe partner gevonden, maar date vrolijk verder,  op zoek naar een mogelijk betere partij.  Petra exploiteert een datingsite en probeert oude, eenzame en  trieste heren aan nieuwe partners te koppelen om hun eenzaamheid te verdrijven. Twee heren presenteren zich, maar de dames zien dat het aanbod groot is en hebben amper aandacht voor ze.

Alida is een ijverig journaliste van een maandblad ‘Maak Plaats‘ en noteert alle belevenissen van de dames voor een boek of een toneelstuk.”

WAT cast voorstelling 'Dating'
WAT cast

 

Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor meer nieuwtjes!!

Like ons op Facebook       Volg ons op Instagram

Reacties zijn gesloten.