Hooggeëerd publiek!

Hooggeëerd publiek!

Het doek is gevallen, de lampen zijn gedoofd. Ons toneelweekend van 2021 zit er weer op. Daar waar we er zo lang naar toe hebben geleefd, is het allemaal alweer voorbij.
Wat was het een raar jaar, heel laat begonnen met repeteren vanwege de Coronamaatregelen, we hadden een paar keer ziektes bij enkele leden en hoe dichterbij het speelweekend kwam,
hoe hoger liepen de Coronabesmettingen weer op, wat was het spannend! Kunnen we? Mogen we?
Maar toen kwam 6 en 7 november dan toch! Op 5 november mochten we al beginnen met opbouwen in ’t Mozaïek, we waren weer 1 grote familie met elkaar. Techniek, decorbouwers, mensen van licht en geluid, spelers, regisseur, koorleden, aspirant leden, vrijwilligers, kassadames, zaalwachten, wat was de saamhorigheid weer fijn!
We speelden de première voor een compleet uitverkochte zaal en ook op zondagmiddag was de zaal uitverkocht. Op zondagavond was de zaal toch nog voor ¾ gevuld. En wat hebben we genoten.
Van u, het publiek, ontvingen we ook hele mooie recensies, dank daarvoor! En als klap op de vuurpijl was Herman de Graaf, de schrijver van het toneelstuk, zonder dat we het wisten op zaterdagavond in de zaal met zijn echtgenote. Wat een eer! Hij kwam ons complimenteren in de kleedkamer. Ook het koor kreeg van hem een lovende recensie, dit had hij nog niet eerder gezien.
Rest ons alle donateurs en sponsors te bedanken voor hun gulle bijdragen. Mede namens u konden wij weer schitteren op de planken.
Tot 2022! (Zet 5 en 6 november maar alvast met potlood in uw agenda!)

Reacties zijn gesloten.